Skip to main content
Passie voor muziek en een mooi feestje

Band leden

Rodger Vivacemusic

Rodger

Zanger en Trompettist
Als je tegen deze zingende kanjers opgewassen wil zijn, moet je wel van goede huize komen. En dat komt Rodger ook. Hij is niet alleen een geschoolde zanger, maar ook een geboren entertainer. Hij gaat pas tevreden naar huis als iederen in de zaal een topavond heeft gehad.
Jaap Vivacemusic

Jaap

Drums, Percussie en zang.
Jaap is de oprichter en leider van de band. Al vanaf jonge leeftijd verzorgt hij de muziek op allerlei soorten feesten. Hij speelde in een intieme huiskamersetting, maar kreeg ook een volle Kuip aan het swingen. Muzikaal is hij de onvermoeibare motor van de band. Met de vaste hand van Jaap als machinist kan de Vivave-trein onmogelijk ontsporen.
Peter Vivacemusic

Peter

Toetsenist
Peter is de grote smaakversterker van de band. Met scherpe blueslicks en Latin grooves uit de piano maakt hij de muziek van Vivace nog pittiger. En met wollige klanktapijten uit de synthesizer nog smeuïger.
Onze zangewres

 Wendy

Zangeres

Een Allround zangeres met liefde voor de muziek. Het podium is haar thuis. Ze heeft een bak aan ervaring , met optredens in binnen- en buitenland.
Een sympathieke zangeres die onze band veel beter maakt. Wat zijn wij trots om Wendy in onze band te hebben.

 Jan 

Gitarist

Jan is een Top muzikant, speelt al vele jaren het allround repertoire maar speelt vele stijlen. Jan heeft veel ervaring met bands en het live spelen. Jan speelt zowel solo als slaggitaar wij zijn trots en blij om Jan in onze band te hebben.

 Koos 

Basgitarist

Koos is een geweldige bassist en de rust zelve, hij heeft in diverse bands gespeeld en hij heeft een grote ervaring  met live optredens, wij zijn heel blij om Koos bij onze band te hebben.

Samen met Jaap is hij het tapijt onder onze muziek