Passie voor muziek en een mooi feestje

Band leden

Elisa Vivacemusic

Elisa

Vocalist
Degene die de uitdrukking 'een dijk van een stem' ooit verzon, moet haast wel aan Elisa gedacht hebben. Van de kleinste ballad tot aan de heftigste rock: alles zingt ze met de juiste dosis subtiliteit en power.
Rodger Vivacemusic

Rodger

Vocalist
Als je tegen deze zingende kanjers opgewassen wil zijn, moet je wel van goede huize komen. En dat komt Rodger ook. Hij is niet alleen een geschoolde zanger, maar ook een geboren entertainer. Hij gaat pas tevreden naar huis als iederen in de zaal een topavond heeft gehad.
Bianca Vivacemusic

Bianca

Lead and backing vocals
Onze nieuwe aanwinst Bianca is onze jongste telg 18 jaar oud, maar nu al met een geweldige stem. Bianca kan ondanks haar leeftijd ons repertoire uit de 70, 80 en 90 jaren gemakkelijk aan, maar ook de huidige hits die wij spelen is voor Bianca een gemakkelijke opgave. Wij zijn erg blij met Bianca.
Jaap Vivacemusic

Jaap

Oprichter en drummer
Jaap is de oprichter en leider van de band. Al vanaf jonge leeftijd verzorgt hij de muziek op allerlei soorten feesten. Hij speelde in een intieme huiskamersetting, maar kreeg ook een volle Kuip aan het swingen. Muzikaal is hij de onvermoeibare motor van de band. Met de vaste hand van Jaap als machinist kan de Vivave-trein onmogelijk ontsporen.
Edwin Vivacemusic

Edwin

Gitarist
Je hebt gitaristen die hun versterker op tien zetten, alles en iedereen wegblazen en totaal geen oog(of oor) hebben voor hun omgeving. Zo'n gitarist is Edwin dus absoluut niet. Natuurlijk hij kan rocken als de beste, maar soms, als de muziek daarom vraagt, volstaat hij met een simpele tokkelpartij of een subtiel slagje.
Leo Vivacemusic

Leo

Basgitarist
Als je Leo ziet bassen ben je geneigd te denken: dat ziet er makkelijk uit. Maar vergis je niet het is de door jarenlange ervaring opgebouwde souplesse die het basspel van Leo zo moeiteloos doet ogen. De aanstekelijke ritmes die hij uit de lage snaren laat vloeien, krijgen de meest vastgeroeste heupen in beweging.
Peter Vivacemusic

Peter

Toetsenist
Peter is de grote smaakversterker van de band. Met scherpe blueslicks en Latin grooves uit de piano maakt hij de muziek van Vivace nog pittiger. En met wollige klanktapijten uit de synthesizer nog smeuïger.

Onze Snapshots


© Vivace Music. All rights reserved. Powered by Update Geregeld